Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Με τη συνέχιση της χρήσης αυτού του site σας να δεχθεί την εν λόγω χρήση. Για να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας, παρακαλούμε δείτε την πολιτική μας.

Τοποθεσία

Το ξενοδοχείο ‘Κωστής’ βρίσκετε στο κέντρο της χώρας της Σκιάθου.
Η αγορά, τα μέσα μαζικής μεταφοράς, αξιόλογα αξιοθέατα και η κοσμοπολίτικη νυχτερινή ζωή του νησιού βρίσκονται στα πόδια σας.
Δίπλα στο ‘Κωστής’ εκτείνεται η οδός Παπαδιαμάντη, ο κεντρικός πεζόδρομος που συγκεντρώνει κάθε είδους καταστήματα.
Σε απόσταση 150 μέτρων συναντάμε το λιμάνι όπου βρίσκεται η αφετηρία των λεωφορείων παρέχοντας εύκολη πρόσβαση στις θαυμάσιες παραλίες της νότιας πλευράς.
Από το λιμάνι επίσης αναχωρούν πλοιάρια για τις αμμουδιές του βόρειου τμήματος του νησιού και κυρίως προς τα Λαλάρια και το Κάστρο, τον ιστορικό οικισμό της Σκιάθου.
Εκδρομικά πλοία εκτελούν ακόμα καθημερινές ημερήσιες εκδρομές με προορισμό τα γειτονικά νησιά της Σκοπέλου και της Αλοννήσου και το προστατευόμενο θαλάσσιο πάρκο της περιοχής.
Σε απόσταση 100 περίπου μέτρων από το ξενοδοχείο θα συναντήσετε το σπίτι-μουσείο του μεγάλου διηγηματογράφου Αλεξάνδρου Παπαδιαμάντη, ενώ από την πολύ κοντινή εκκλησία του Αγίου Νικολάου μπορείτε να απολαύσετε μια πανοραμική θέα του λιμανιού.
Το Μπούρτζι, η γραφική συνοικία της Παναγιάς της Λιμνιάς, οι Πλάκες, προσφέρονται για απογευματινές βόλτες, ενώ με το σούρουπο ξεκινάει η νυχτερινή ζωή της πόλης.
Εστιατόρια για κάθε γούστο, καφετέριες και μπαράκια δίνουν ρυθμό στα καλοκαιρινά βράδια της Σκιάθου.